Website under construction

Werknemer

Ben je  burn-out? Mijn training helpt je om eruit te komen!

Herken je dit?

  • Je bent burn-out of bent bang dat je burn-out raakt. Natuurlijk wil je daar zo snel mogelijk van af komen?
  • Verlang je ernaar om weer plezier en voldoening in je leven en je werk te hebben?
  • Wil je je werk weer op het oude niveau kunnen doen, maar vraag je  jezelf af of dit haalbaar is?

Dan ben je hier op de goede plek.

Want waar je naar verlangt is mogelijk. En mijn begeleiding helpt jou daarbij. Wil je weer regie nemen over je leven en je werk? Samen met mij kom je  stap voor stap weer tot plezier in je leven en je werk. Ik heb vele anderen ook al met mijn aanpak geholpen.

Wat houdt mijn begeleiding in?

Je kunt op dit moment gebruik maken van de live coaching in Zutphen of de e-mailcoaching, die geschikt is voor als je wat verder weg woont. In beide gevallen beginnen we met een intakegesprek en neem ik ook 2 testen bij je af. Aan het eind van het intakegesprek stel ik je een concreet begeleidingsplan voor. Indien nodig neem ik ook contact met je werkgever of bedrijfsarts op in verband met de door jouw werkgever te maken kosten voor het traject.

Tijdens de begeleiding maken we gebruik van eenvoudige praktische opdrachten, die veel inzicht en impact opleveren. De meeste opdrachten worden op maat gemaakt.

Als je geïnteresseerd bent in het intakegesprek kun je je gewoon via het contactformulier melden voor een intake. Ik neem dan snel contact met je op om een afspraak te plannen..

Is mijn begeleiding iets voor jou?

Wil jij weer regie over je leven nemen? Wil je zelf actie ondernemen om verder te komen? Ben je gemotiveerd en bereid om te onderzoeken wat er anders/beter  kan? En, ben je bereid om ook te leren hoe je nooit weer burn-out raakt?

Dan is deze mijn begeleiding echt iets voor jou.

Mijn eigen ervaring met burn-out

Mijn naam is Irma Wolf. Al meer dan twintig jaar begeleid ik mensen zoals jij met succes om uit hun burn-out te komen en weer plezier in hun leven en werk te krijgen. In 1997 ben ik zelf burn-out geweest. Op mijn werk was er een personeelstekort en te veel werk. De een na de andere collega viel om. En ik ook.

Toch is werk niet de enige oorzaak van een burn-out. Ook je privé-situatie kan ervoor zorgen dat je burn-out raakt. Dat heb ik bij zoveel mensen gezien die ik begeleid heb. In beide gevallen kun je stap voor stap uit je burn-out komen. En help ik jou daarbij met deze training.

Review van een werknemer

“Ik ben zo blij dat ik dit traject heb gevolgd. De opdrachten waren zeer praktisch en leverden meteen resultaat op. Ik zit nu weer 100% goed in mijn vel en dat had ik niet verwacht”

– Esther

Vragen?

Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.