Website under construction

Werkgever

vanaf half mei as

Jouw werknemer burn-out? Deze online training helpt!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, 1 op de 5 werknemers is burn-out. Zoveel komt het voor. Misschien ook bij jouw organisatie. Vaak heeft een burn-out een groot effect op de werkzaamheden van collega’s en op het behalen van organisatiedoelstellingen. 

Jij bent er dus als werkgever bij gebaat om, met een goede begeleiding, jouw werknemer te laten herstellen en zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dat is precies waar deze online training aan bijdraagt.

 

Waarom een online training voor een werknemer met burn-out werkt

Mijn online training gebruikt alle voordelen van online werken:

 • Het is bewezen dat een combinatie van beeld en geluid het beste werkt. 
 • Werknemers met een slechte concentratie kunnen de video’s terugspoelen en terugkijken. 
 • Ze kunnen vragen stellen en hun ervaringen delen in een besloten chatgroep, waar ik ook vrijwel dagelijks  aan deel neem om ze verder te helpen.
 • Werkbladen ondersteunen de video’s. De eenvoudige opdrachten op de werkbladen hebben veel impact. Een eenvoudige, pragmatische en effectieve aanpak.
 • Omdat jouw werknemer het programma vanuit huis volgt, scheelt dat reistijd naar een coach of therapeut. En dat scheelt veel kostbare energie. 
 

Mijn eigen ervaring met burn-out

Mijn naam is Irma Wolf. Al meer dan twintig jaar begeleid ik werknemers met succes om uit hun burn-out te komen en weer voldoening en plezier in werk en privé te krijgen. In 1997 ben ik zelf burn-out geweest. Op mijn werk was er een personeelstekort en te veel werk. De één na de andere collega viel om. 

Behalve situaties in het werk heb ik de afgelopen jaren genoeg werknemers gezien die juist vanwege privé-omstandigheden burn-out raakten. Het is dus niet zo dat uitval met een burn-out alleen maar aan het werk ligt. 

In beide gevallen is het mogelijk om weer op te staan en aan de slag te gaan. En dat is precies waar ik uw werknemer bij begeleid. 

 

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor werknemers die gemotiveerd zijn om actief mee te werken aan hun herstel.  

Het is voor werknemers van alle niveau’s en branches geschikt omdat het gaat om een persoonlijk proces, waarbij de werknemers weer de regie krijgen over hun leven en werk.

 

De duur van de training

Jouw werknemer krijgt 16 weken lang elke week een video met werkbladen, waar hij/zij lekker mee aan de slag kan en die hem/haar op weg helpen. Ook heeft jouw werknemer toegang tot de chat. 

Dat wil niet zeggen dat hij/zij 4 maanden op de bank zit. Integendeel. Jouw werknemer komt eerst in beweging om energie op te doen en na de tussenevaluatie, na zo’n 2,5 maand, begint hij/zij weer rustig aan op het werk om dit weer op te bouwen tot zijn/haar normale werkbelasting.

 

De onderwerpen van de training

Iedere week van de training heeft zijn eigen onderwerp. Om je een indruk te geven komen onderstaande onderwerpen onder andere aan bod:

 1. Krijg inzicht in de symptomen en oorzaken van jouw burn-out
 2. Voorkom klachten en doe energie op
 3. Wat is voor jouw werknemer een fijne dagstructuur
 4. Wat zijn de krachten van jouw werknemer en wat kan hij/zij nog ontwikkelen
 5. Welke gedachten zorgen voor een positieve beleving
 6. Hoe krijgt jouw werknemer voldoening (flow) in zijn/haar werk en zijn/haar leven
 7. Welke doelen stelt jouw werknemer zich bij de terugkeer op zijn/haar werk
 8. Hoe zorgt jouw werknemer ervoor dat hij/zij niet terug valt   
 

Meer informatie in gratis video

Meer informatie geef ik jou in de gratis video die je via onderstaande knop aanvraagt.  Ik vertel je daarin wat de kosten zijn van een burn-out voor jou als werkgever. Hoe de methode is opgebouwd om je werknemer weer terug te leiden naar de werkvloer, Wanneer jouw werknemer tijdens dit online-traject weer op de werkvloer komt en hoe de begeleiding eruit ziet zodra jouw werknemer weer aan het werk is.

Uiteraard ga ik ook in op wat de resultaten van dit traject zijn voor jou en jouw werknemer. En tenslotte vertel ik je wat jouw investering is in dit traject. 

Tijdens het traject houd ik je een aantal keren op de hoogte en kun je mij altijd vragen stellen over de voortgang. 

Review van een werkgever

“Ik wist nog niet precies wat ik van de begeleiding moest verwachten, maar de huisarts van mijn werknemer had hem naar Irma doorgestuurd. Irma hield ons tijdens het traject op de hoogte van de vorderingen en Henk kon alweer na 3,5 maand aan de slag. Tijdens de arbeid therapeutische fase heeft Irma advies gegeven hoe dit te doen en onze Arbo-arts werd daar enthousiast van. Door het resultaat wat Irma heeft bereikt, hebben wij ook andere werknemers met een burn-out naar haar doorgestuurd.”

– Tinus

 

Jouw investering

Volgens marketingdeskundigen is mijn training meer dan € 3.000,– waard. Zelf vind ik € 1.750,–  (ex btw) meer dan genoeg, ook voor kleine werkgevers. 

Omdat je als werkgever verplicht bent om te investeren in de re-integratie van jouw werknemer, kun je natuurlijk ook met jouw Arbo-arts bespreken wat hij/zij van deze training vindt. Laat hem/haar vooral kijken naar de informatie op deze site en in de video.

 

Aanmelden? 

Via onderstaande knop kun je jouw werknemer meteen opgeven en betalen, je krijgt dan natuurlijk ook een factuur.

Vragen?

Heb je vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in.  Je krijgt zo snel mogelijk mijn reactie.